judyl 发表于2007-11-05 12:11:09

上海出发,斯里兰卡的签证和机票

请教:
准备春节去斯里兰卡自助游
1.上海签证在哪里办?
2.上海到科伦坡有直航吗?哪几家航空公司有?

全部回答(2)

  • 发表于2007-11-08 03:28:16

    Hi, there,
    My girlfriend and I plan to go to Srilanka this Spring Festival, and how many people you will go? I'm in Shanghai too, maybe we can go together. Additionally, one of my colleagues sitting beside me is from Srilanka, we can make travel plan together. If there's any question, I can ask my colleague.
    If interested, email me: wenhaige@hotmail.com

  • t****ty 发表于2007-11-06 00:04:46

    签一个新加坡两年的,又好签又便宜又长久。然后跟中国机场海关说你要从伦坡转机到新加坡就行了。到了斯是免签的,就是拿中国护照直接出关就行了,一分钱都不要。听说斯的签证办起来有点麻烦。上海的办新加坡的很容易当天就可以拿到两年,只要身份证就行。
    上海没有直航,香港北京有斯航直飞的。