135****8950 发表于2011-09-09 22:00:12

请问南非十一的天气,景点,购物及换币问题

大家好!我十一跟团去南非,想问问有关南非的情况:
第一:十一的时候那边天气怎么样?带什么衣服?有没有必需要带的东西?
第二:虽然是跟团旅游,也想问问南非什么地方好玩?有什么纪念品是有必要买的?在哪儿可以邮寄明信片?
第三:在南非购物的话通过什么方式比较划算?是付兰特还是刷信用卡?又或是直接付美元,如果不想在那边买钻石的话,只是买点小东西换多少兰特比较合适?
谢谢大家!

全部回答(2)

  • 爱笑爱闹的荣姐姐 发表于2018-04-10 09:51:20

    换币的话,你直接去联合货币就可以兑换到南非兰特了

  • 发表于2011-12-27 21:05:48

    Hi, I read your question a little late.
    1) Weather that time of year is good but bring something warm just in case of a cold spell.
    2)Most of South Africa has interesting places your group leader should know.
    3)I would suggest you bring about $300 to $500. That should be enough if you are not too extravagant. The exchange rate is good.
    If you already back in China then I guess you know all the answers to your Questions already. Hope you enjoyed your visit in SA as much as I did.
    I can help in future with questions.