未小花 发表于2024-05-25 13:16:51

#绿盛界酒店#请问有免费的矿泉水吗?房间放得下两个打开的行李箱吗?提供一次性洗漱用品吗?

全部回答(1)

  • _in3****3085 酒店经理 发表于2024-06-05 10:39:23

    Dear Valued Customer,

    Kindly be inform that complimentary mineral water is provided in the room, which can comfortably accommodate two open suitcases. Additionally, disposable toiletries are included for your convenience. If you have any other questions or need further assistance, please let us know.