厦门阿峰 发表于2019-06-04 15:50:04

氹仔岛哪些酒店有水疗会所一类的地方?

全部回答(3)

  • Xiao晓菲儿 发表于2019-06-11 13:43:17

    凼仔岛系澳门比较繁华嘅一个岛,岛上汇集咗一些澳门嘅著名景点,比较有名嘅星级酒店也都喺嗰,鬼咁像系水疗会所之类嘅地方自然系唔晓少。
    巴黎人酒店的六楼有一个丽舍水疗中心,环境绝对系冇嘅讲嘅,服务人员也都系外籍人员,需要英语沟通,捻骨嘅手法还系唔错嘅,抵得一试。再一个就系喜嚟登金沙城中心大酒店三楼那里的炫逸水疗,偏向于东南亚风格嘅,内底嘅装修环境好清景,服务也好专业,所采用嘅护理产品也都系纯天然嘅,周一到周四因乖系有优惠活动,去之前提前到酒店前台问一下啩!

  • 愿你是阳光a 发表于2019-06-10 23:00:05

    通拉氹仔岛嘅豪华酒店都会配备水疗中心,但系我平时好少去,通拉都系去健身房和游水池多一些。听朋友讲好似系巴黎人酒店嘅丽舍水疗中心唔错,佢周时去体验,环境和设备好高端,融合咗法国顶级护肤产品和国际前沿SPA理念,做完水疗之后感觉好放松,消除成身嘅癐。仲有金沙城中心康莱德酒店嘅菩挽水疗也唔错,水疗中心招牌特色系印度传统疗法捻骨,一共提供咗三个层次嘅捻骨力度选择,其余仲有有面部护理、身子磨砂、浸浴体验、裹敷及足部反射捻骨。水疗中心内底所用嘅产品都嚟自法国和英国嘅奢华品牌,使用嘅都系最顶级嘅精油。你可以参考一下我嘅意见!

  • 曉莎老师 发表于2019-06-08 09:46:39

    那边附近酒店挺多的,我好几个朋友去那边玩过。氹仔岛那边有个金沙城中心,里面就有的