jiahongtex 发表于2023-12-09 11:11:21

#樂天水上渡假屋#需要坐船去酒店吗?当天下飞机可以入住吗?

全部回答(1)

  • _in5****1454 酒店经理 发表于2023-12-09 16:38:45

    Hi, can check-in on day you arrival at Tawau Airport. From Tawau Airport to Mydin Lodge Semporna takes 1 hour 15 minutes by car
    Boat departure at 12.00noon and 2.00pm to SKY Water Villas. All guest should be reach at Mydin Lodge at 11.30am or 1.30pm